2013. december 31.

OKT V.: Rozália téglagyár - Hűvösvölgy

2013. december. 29.

Vasárnap reggel ott folytattuk ahol előző nap délután abbahagytuk. Kicsit túlozva, de igaz a kijelentés. Néhány pontot, útszakaszt előző napi túránkon is érintettünk. A gyülekező ezúttal az Árpád-hídnál lévő Volánbusz pályaudvaron volt. A csapat felállása is a tegnapi szerint alakult: Kriszti, Zsu, Nóri, akinek mint kiderült szintén van Kéktúrás igazolófüzete, valamint jómagam. Innen mentünk volna egyenesen a Rozália téglagyárhoz, azonban a menetidők betartása nem elsődleges célpont a társaságnál. A környéket egyáltalán nem ismertük ezért, kicsit túlszaladtunk a megállón. Visszafelé már majdnem eltaláltuk a pontot, így csak néhány száz méterrel nyújtottuk meg a túrát. A fénykép alatt folytatódik a túra beszámolója.

2013. december 30.

Barlangtól barlangig

"Szép" ködös reggelre ébredtünk 2013 utolsó szombatján. Egy ideje szemeztünk a túrával, de az utolsó napokban döntöttük el, hogy tényleg részt veszünk rajta. A megszokott felállástól eltérően, négyesben szálltunk fel Szigetszentmiklóson a Budapest felé tartó buszra. Nóri és Kriszti tartott velünk, akiket Zsu által ismertem meg. Túránk beszámolója a kép alatt olvasható.

2013. december 25.

Csepel 30

A túra hetének elején a TTT honlapján egy olyan túrára lettem figyelmes, mellyel eleddig a tájegysége - Alföld - miatt nem foglalkoztam. Jobban szemügyre véve az adatlapját, kiderült számomra, hogy Zsutól egy kis sétával és néhány perces buszozással a bázisra érhetünk. Rögtön értesítettem, és el is döntöttük, hogy részt fogunk venni rajta. A kép alatt található a túra beszámolója - írta Pintér Zsuzsanna

2013. december 9.

Csillagvár túra

2013. december 8. Szép kora tavaszi időjárás fogadott mikor reggel kiléptem az udvarra. Egyértelművé vált, hogy a régóta halogatott, Csillagvárhoz tervezett túránkat megtartjuk. Negyed nyolc körül indultunk útnak Zsuval és pár száz méter után a Berzsenyi utcában rátértünk a Z sáv jelzésre.